Du kan også være med

Bliv frivillig

Musikcamps instruktører består hovedsaligt af unge musikere i alderen 15 – 25 år, der brænder for musik og for at lære fra sig. Udover vores musikinstruktører har vi også praktiske folk til at stå i køkkenet og sørge for, at alt klapper i takt uden for musiklokalerne.

Vi mødes dagen før selve campen og forbereder de kommende to dage sammen.

Hvis du har lyst til at hjælpe til for at få musikcamp til at køre, søger vi altid nye musikinstruktører og praktiske frivillige til at hjælpe os under sommerens musikcamps.

Vi garanterer, at du bliver en del af et stærkt fælleskab i tre forrygende dage. Kontakt en projektleder i Musikcamp, hvis du er interesseret! 

Bliv projektleder

Vi ønsker at sprede konceptet om Musikcamp ud til flere skoler og byer. Jo flere børn der kommer i gang med at spille musik, desto bedre.

Musikcamp afholdes lige nu i Løgstrup, Hurup Thy, Holstebro, Silkeborg, Hjørring og Sønderjylland. Men vi er en forening med vokseværk. Så hvorfor ikke starte en musikcamp op i din by?

Vi står klar med vejledning og økonomisk støtte til at starte Musikcamp solidt op fra bunden, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil prøve kræfter med projektlederrollen!

Kontakt formand Jens Munk Petersen, hvis det lyder som noget for dig.